OBS! Auktionen är stängd och det är därför inte möjligt att lägga något bud.

Barncykeln MADE Vide 20" 3-växlad

                                             https://m3auktion.se/img/object/6536/8dd5fb74fe240c0c3747a5786e5d7ffb.jpg

Säker, välutrustad, funktionell och lättcyklad barncykel

Vill ditt barn ha en riktigt fin, lättcyklad och rolig cykel som dessutom är välutrustad? Vill du att din barn ska cykla på något som inte bara är roligt att sitta på, utan även tryggt och säkert? Då är MADE Vide ett av de bättre valen du kan göra!

MADE Vide är byggd på en lätt och kvalitativ ram i aluminium.
Ovanpå sitter ett treväxlat Shimano Nexus-nav med fotbroms, tåliga och robusta stänkskärmar, en gedigen pakethållare, stöd, kedjeskydd (som hindrar kläder att fastna i kedjan), ringklocka, reflexer och som kronan på verket en praktisk cykelkorg.

Värde. 4 490 kr. Hur mycket bjuder du?
Reservationspris: 2 875 kr

Du kan även köpa barncykeln direkt för 3 090 kr

 

Efter auktionsstopp och köp mailar vi ut en betalningslänk som leder till Klarna där du väljer mellan att delbetala eller betala direkt.

 

Alla komponenter på MADE Vide är speciellt anpassade för barn

Cykeln är utrustad med en pålitlig fotbroms och en effektiv v-broms på framhjulet. Trots all utrustning är MADE Vide fortfarande lättare än många jämförbara modeller, vilket såklart gör cyklingen blir både roligare och lättare för ditt barn- så det är bara att sticka ut på nya äventyr!

En säker, välutrustad, funktionell och lättcyklad barncykel där det enda som saknas är den lilla cyklisten.

Om MADE barncyklar
När MADE bygger barncyklar handlar det inte bara om att bygga en trygg och säker cykel, som dessutom är rolig att titta på. Visst, de är i vårt tyckte otroligt snygga och med sina kvalitetskomponenter från välkända varumärken och fotbroms är de tryggare än de flesta barncyklarna. Men - de är också otroligt roliga att cykla på. Med aluminiumramar som skulle få de flesta vuxencyklar att höja på ögonbrynen får ditt barn en fotbromsad barncykel som väger en bra bit under gängse standard. På de modeller som har pakethållare kommer pakethållarna från svenska Atran Velo, vilket ger en perfekt kombination av låg vikt och hållbar design.

MADE barncyklar är alltså cykelglädje på allvar - för både barnen och föräldrarna; barnen får en lättcyklad och rolig cykel, och föräldrarna får något de kan lita på.

Alla MADE-cyklar är designade och byggda för att trivas i svenska väder- och vindförhållanden.

Se alla produkter inom MADE barncyklar

Kundrecensioner:

Mer om Cykelkraft: Vi är ett passionerat gäng av cykelnördar som älskar cykling.

Bilder

Klicka på bilderna för att se en större version.


Avslutades

2019-05-23 20:15

Vinnande bud

620 kr