OBS! Auktionen är stängd och det är därför inte möjligt att lägga något bud.

Sparkcykel Hudora Big Wheel grön/silver

                                              https://m3auktion.se/img/object/6535/90ec37d5299196e6862758d6137da0c1.jpg

HUDORA har kvalitativa ABEC 5-lager och stora (205mm) PU-hjul. BigWheel rullar med imponerade fart på nästan alla typer av plana underlag.

Den smidigt hopfällbara HUDORA BigWheel 205 är en kickbike med tydliga urbanvibbar som ser till att du smart, bekvämt och lekfullt ska kan ta dig från punkt A till punkt B med imponerande fart på nästan alla typer av plana underlag. Den lättkörda BigWheel passar lika bra för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt redskap för sin daglig pendling (speciellt om det handlar om lite kortare sträckor) som för dig som vill helt enkelt vill känna fartvinden i ansiktet på din lediga tid.

Värde: 1 279 kr. Hur mycket bjuder du?
Du kan även köpa den direkt för 1 079 kr. 

 

Efter auktionsstopp och köp mailar vi ut en betalningslänk som leder till Klarna där du beslutar, delbetala eller direkt.

 

         

 

Ramen är tillverkad i högkvalitativ aluminum, vilket ger både pålitlig stabilitet och låg vikt. Modellen har dessutom ett väl beprövat och imponerande lätthanterligt system för sin smarta hopfällningsmekanism (den tar ett minimum av utrymme i sitt hopfällda läge). Styret har komfortabla handtag och är såklart reglerbart i höjd (kan justeras från 79 till 104 cm), vilket säkerställer att du alltid har full kontroll och inte minst en bekväm position.

Tack vare sina kvalitativa ABEC 5-lager och stora (205mm) PU-hjul så rullar BigWheel med en imponerade fart på nästan alla typer av plana underlag. När det väl blir dags att få stop på ekipaget så gör den bakre friktionsbroms sitt jobb på bästa möjliga sätt, allt för att garantera snabba inbromsningar och hög säkerhet. Modellen har dessutom ett smart inbyggt stöd, reflektiva detaljer, justerbar axelrem (gör det enkelt att få den med dig i hopfällt läge) och ett integrerat stänkskydd som säkerställer att du slipper bli smutsig. Den klarar utan problem åkare upp till 100 kilo och skulle ett hinder korsa din väg så är det inga problem, tack vare sin låga vikt är den nämligen otroligt enkla att lyfta över dom där hindren som hjulen inte klarar av.

Se på videon:

Kundrecensioner:

Bilder

Klicka på bilderna för att se en större version.


Avslutades

2019-05-23 21:30

Vinnande bud

695 kr