OBS! Auktionen är stängd och det är därför inte möjligt att lägga något bud.

Orbi. Trådlös router från Netgear

         
Netgears nya WiFi-system Orbi ger enkelhet, prestanda och fantastisk design i samma enhet. 

Orbi erbjuder stabil täckning i hemmet och eliminerar döda zoner som kan förekomma i t ex övervåningen. Orbi består av en central router som trådlöst kopplas ihop med den tillhörande satelliten som utökar täckningen och skapar nya anslutningsmöjligheter för både trådlösa och fasta anslutningar.
 
Butikspris: 3 489 kr. Välkommen med ditt bud!

Trippelband
Orbi-systemet har simultant trippelband. Denna standard är känd för att leverera maximal trådlös hastighet oberoende av hur många enheter som ansluts. Med en sammanlagd överföringshastighet på upp till 3000 (1733+866+400) Mbit/s finns det utrymme för spel, surf, TV och mycket mer.

Design som du vill visa
Låt inte routern stå gömd i ett skåp med försämrad täckning som resultat. Orbis enkla och tidlösa design pryder sin plats i hemmet och skapar samtidigt snabbare och stabilare uppkoppling. Optimalt placerad ger Netgear Orbi WiFi-täckning på upp till 350 m².

Mycket enkel installation och anslutning
Orbi är förkonfigurerad och tar bara någon minut att sätta upp. Tack vare att både router och satellit använder samma namn (SSID) så räcker det med att ansluta till ett nätverk, till skillnad mot två som det traditionellt brukar vara med WiFi-repeaters. 

Och mängder med anslutningar
Förutom oöverträffad trådlös täckning erbjuder Orbi 3 fasta anslutningar (+ WAN) på routern och ytterligare 4 på satelliten, alla med gigabithastighet. Det finns även en USB-port på varje enhet för anslutning av extern hårddisk eller skrivare.

Frekvens: 2,4 GHz, 5 GHz

Trådbunden hastighet: 1000 Mbit/s

Trådlös hastighet: 3000 Mbit/s

Trådlös standard: 802.11ac

Bredd: 169 mm

Höjd: 226 mm

Djup: 60 mm

Vikt: 890 g

Färg: Vit 

Förpackningsmått: 24 x 24 x 20 cm


Förpackningsvikt: 2,98  kg
 

Välkommen in: NETGEAR Orbi WIFI

Bilder

Klicka på bilderna för att se en större version.


Avslutades

2019-05-03 13:48

Vinnande bud

2 845 kr